اتمام پروژ‌ه‌های نیمه‌تمام دوره‌های قبل مدیریت شهری مشهد در این دوره| مدیریت شهری در فعالیت‌های عمرانی کارنامه قابل قبولی است

  • کد خبر: ۴۳۸۷۱۰
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۹
اتمام پروژ‌ه‌های نیمه‌تمام دوره‌های قبل مدیریت شهری مشهد در این دوره| مدیریت شهری در فعالیت‌های عمرانی کارنامه قابل قبولی است
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: در این دوره علیرغم مشکلات فراوان در تامین اعتبار و بودجه، فعالیت‌های عمرانی زیادی داشتیم که کارنامه بسیار قابل قبولی است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

حسن موحدیان در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص اقدامات این دوره مدیریت شهری برای انجام پروژه‌های عمرانی اظهار کرد: به اذعان افرادی که موافق و یا حتی مخالف ما هستند، من به صراحت بیان می‌کنم که در این دوره علیرغم مشکلات فراوان در تامین اعتبار و بودجه، فعالیت‌های عمرانی زیادی داشتیم که کارنامه بسیار قابل قبولی است.

وی افزود: من قصد ندارم مطلبی را علیه دوره‌های قبل شورا بیان کنم، اما ما در این دوره به ۹۰ درصد اهدافی که داشتیم، رسیدیم، کار کردیم و موفق هم بودیم. یکی از پروژه‌های مهم ما پادگان بود که در مدت ۹ سال فرمانداری بنده، تلاش کردم انجام شود، اما در نهایت در این دوره انجام شد. پارک جهانشهر حاصل آزادسازی اراضی پادگان در این دوره بوده که پارکی بسیار بزرگ، مناسب و در دل شهر است و به زودی افتتاح می‌شود.

موحدیان با بیان اینکه ما تمام پروژه‌های نیمه‌تمام دوره قبل را به اتمام رساندیم، عنوان کرد: چهارسطحی آزادگان، دوربرگردان جانباز، چپ‌گرد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و پروژه‌های نیمه‌تمام دیگری را به بهره‌برداری رساندیم و آنها را در اولویت قرار دادیم تا انجام شد. دوربرگردان شهید میرزایی، دوربرگردان ابوطالب که به زودی افتتاح خواهد شد، پل‌های شهید فهمیده و پروژه خیام که به زودی افتتاح خواهد شد، از دیگر پروژه‌ها است.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ادامه داد: ما در زمینه ساختمان‌های رویش اقدامات خوبی انجام دادیم تا به بحث اشتغال کمک کنیم. احداث پارک‌ها به ویژه پارک‎‌های بانوان یکی از اقدامات خوب این دوره است. میدان انقلاب با ۱۲ زیرپروژه آن یکی دیگر از پروژه‌های بسیار بزرگ این دوره بود که به سرانجام رسید و موجب کاهش ترافیک شدف در کنار این پروژه کال موجود در این مسیر را نیز ساماندهی کردیم.

وی بیان کرد: در بخش حمل‌ونقل عمومی فاز یک خط سه را با هزینه بالایی راه اندازی کردیم و ایستگاه بسیج نیز هفته گذشته راه‌اندازی شد، این کار بسیار بزرگی در راستای تقویت امر زیارت بود. علاوه بر این بیش از ۴۰۰ اتوبوس خریداری کردیم. خریداری تاکسی‌ها و ون‌ها نیز اقداماتی در راستای ارتقای حمل‌ونقل عمومی بود. با وجود تمام کمبود‌ها و گرفتاری‌ها در این دوره کار‌های بسیار موثری انجام شد.

موحدیان در خصوص پروژه‌های مهمی که در این دوره افتتاح خواهد شد، تصریح کرد: ما پروژه خیام، پل ابوطالب، چند پارک از بوستان ۷۳ هکتاری کرامت و برخی از پروژه‌های اقتصادی را در این دوره افتتاح می‌کنیم. سگمنت‌گذاری پروژه شهید فهمیده نیز در این دوره انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.